ПОСПІШАЙТЕ ЗАБРОНЮВАТИ ВАШІ РЕЙСИ НА ЛІТНІЙ СЕЗОН!

Шукайте літак, місто або інформацію…

Лідер з оренди приватних літаків у всьому світі

Харчування на борту приватного літака

Оренда приватних літаків
з 1991 року

8500
доступних пристроїв

35 000
забезпечених рейсів

100 000+
пасажирів

4,9/5
задоволеність клієнтів

100%
Вуглецева компенсація

Якщо ви вирішили зафрахтувати приватний літак, те, що ви будете їсти на борту, стане невід’ємною частиною ваших вражень. Якщо ви бажаєте закуски, суші, гарячу страву, приготовану шеф-кухарем, володарем зірки Мішлен, або просто круасан, все, що вам потрібно зробити, – це запитати нас перед польотом, і все, що вам залишиться – насолоджуватися цим на борту літака. Оренда приватного літака дає вам доступ до індивідуального кейтерингу, що дозволяє отримати гастрономічні враження найвищого класу.

Що я можу замовити на борту? Індивідуальне харчування…

Відповідь проста: ви можете замовити все, що завгодно. Страви готують на землі кейтерингові компанії або фахівці з кейтерингу авіакомпаній. Вони можуть розробити просте меню для гурманів, використовуючи місцеві, органічні та сезонні продукти. Ви також можете попросити їх приготувати страви, характерні для вашого регіону або країни.

Що стосується напоїв, то тут немає ніяких обмежень: шампанське, гран крю, пиво, безалкогольні напої або фруктові соки.

Від ікри, яку часто цінують бізнесмени, до традиційного шашлику, якому віддають перевагу футболісти, ми готові задовольнити будь-який, навіть найекстравагантніший, запит.

Jet privé champagne
Копирайт изображения: Pixabay

Як готуються страви?

  • Страви готуються заздалегідь, враховуючи всі ваші алергії та вподобання (веганські, халяльні, кошерні тощо), а також умови дегустації на борту, наприклад, висоту над рівнем моря.
  • Потім вони передаються оператору обслуговування в аеропорту, наприклад, FBO, де зберігаються в холодильній камері до того, як їх доставлять на борт літака.
  • На борту літака страви збирають і розігрівають перед тим, як подати їх клієнтам.

Чи можна їсти одні й ті ж страви на всіх приватних літаках?

Меню, хоча і налаштовується, але дещо відрізняється в залежності від обраного вами приватного літака. Легкі та надлегкі приватні літаки, такі як Phenom 100 або Pilatus PC-24не завжди пропонують можливість розігріти їжу. Однак кухарі пристосуються до ваших вимог, щоб запропонувати вам високоякісні холодні страви. Більші, більш функціональні приватні літаки, такі як Gulfstream G550або VIP-літаки, такі як Boeing Business Jetмають менше обмежень.

Jet privé plats
Копирайт изображения Pixabay

Хто наші партнери?

Ми працюємо або безпосередньо з обраним вами рестораном чи кейтерингом, наприклад, Dalloyau або Lenôtre, або з лідерами бортового харчування, такими як Air Culinaire Worldwide, Servair або Gate Gourmet.

Все залежить від того, що ви, як клієнт, хочете їсти. Air Culinaire, наприклад, пропонує меню, яке змінюється залежно від пункту призначення; ви можете проконсультуватися з ним заздалегідь, як, наприклад, з меню для Парижа.

Серед кейтерингових команд на сайті Bourget ви знайдете Air Culinaire Worldwide, Harry Traiteur, Uppersky Gourmet та In Fine Gourmet.

Перевага використання фахівців з авіаційного кейтерингу полягає в тому, що вони пропонують високоякісні страви, які можна їсти через кілька годин після їх приготування. Вони також адаптуються до конкретних обставин на борту літака, добре знаючи, як дотримуватися холодового ланцюга. Нарешті, вони додають до готових страв підсилювачі смаку, оскільки тиск у салоні літака може змінити сприйняття їжі клієнтом.

Restauration jet privé
Копирайт изображения : Pixabay

Таким чином, кулінарна пропозиція на борту приватного літака є безмежною, при цьому вона адаптується до обмежень польоту і пропонованого VIP-сервісу.

Наші авіаційні експерти до ваших послуг за телефоном +33 (0) 1 44 09 91 82 24 години на добу, 7 днів на тиждень, щоб допомогти вам знайти приватний рейс, який найкраще відповідає вашим потребам.